SOBRE EL FÒRUM DHG

L’objectiu del Fòrum DHG és compartir coneixements i experiències, i millorar la cooperació entre els donants i els organismes d’execució dels programes de desenvolupament de capacitats, i les organitzacions de recursos pertinents, com ara l’Associació Internacional d’Universitats, el Banc Mundial, la UNESCO, la AAU i altres.

Inicialment, el DHG es va crear per a posar en pràctica la Declaració de París (2005), d’aquí el nom d’harmonització de donants. No obstant això, en la primera reunió, celebrada en Scheveningen al 2010, aquest objectiu va resultar ser poc realista, ja que la majoria dels programes de cooperació educativa tenien una política sòlida de beneficis recíprocs. Però la idea de tractar d’evitar el solapament d’activitats, i de trobar maneres de col·laborar entre si i de compartir coneixements i experiències, va constituir una base sòlida per a aquestes reunions anuals. La iniciativa de la primera reunió al 2009 va ser assumida per la Direcció d’Educació Superior i Competències de Noruega (HK-dir) i per Nuffic.

Prepara’t per la reunió!

Aquí pots trobar totes el materials per a estar preparat per a la teva participació al Fòrum DHG 2022.

Coneix Barcelona

Aquí pots trobar tota la informació logística sobre les seus de l’esdeveniment.

Informació logística

COORGANITZAT I ACOLLIT PER

AMB EL SUPORT DE

REGISTRE

IMPORTANT: Aquesta inscripció és NOMÉS per a participar físicament a Barcelona, la participació virtual no s’ha organitzat de moment però podria introduir-se en funció de la demanda.

———

Step 1 of 3

Newsletter Signup

Subscribe to our weekly newsletter below and never miss our activites